Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Vizyon: Kendisiyle barışık,sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan,herkesle diyaloğa açık,öğretmeyi ve öğrenmeyi bilen,gelişerek çevreye öncü olan,olaylara tarafsız ve çok yönlü bakabilen,doğayı tanıyan , seven ve koruyan bir gençlik yetiştirmek.

Misyon: Okul, veli, öğretmen ve çevre işbirliği ve dayanışması içerisinde, kaliteli eğitimi benimseyip sevgiyle sunarak ; bilgili, becerikli, saygılı ,araştırıcı, duyarlı, kendine güvenen, anında iyisini yapabilen duygu, düşünce ve davranışlarında tutarlı, yaptığı işte bilinçli olan ve her zaman ben yerine biz diyebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası’nda il birinciliği, Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nda il ikinciliği, Satranç Turnuvası’nda il üçüncülüğü, Üniversiteye giriş sınavlarında il dereceleri

Saatler: 8:00 - 15:05
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce / Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bistal.meb.k12.tr

Adres - ÖZGÜR MAH. 434 NCU SK. BORSA İSTANBUL ANADOLU LİSESİ NO: 26A MERKEZ / IĞDIR

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim

Yerleşim Yeri - Özgür Mah. Kazım Karabekir Caddesi, Asri Mezarlık Karşısı

Ulaşım Her 10 dakikada bir dolmuş, servis ve özel araçlar ile ulaşım kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Iğdır il merkezine 1 km uzaklık